Свято книги «Посвята в читачі»

   17 квітня 2019 року у бібліотеці було проведено захід для першокласників «Посвята в читачі». Метою проведення заходу було бажання виховувати в дітях любов до книги, шанобливе ставлення до неї, заохотити малечу до читання, відвідування бібліотеки, розвивати пізнавальний інтерес.
   Свято було проведено з використанням інтерактивних вправ, ігор, завдань. Учні 1-А та 1-Б класів вирушили в віртуальну подорож в Книжкову країну разом з казковими героями: Мальвіною, Буратіно, Злючкою, Королевою-Книгою. Учні 6-Б класу підготували віршований монтаж «Книга – твій найкращий друг».
   Малеча добре впоралася із завданням створення емоційного комфорту: передавали сердечко з побажанням тому, хто сидить поруч. Кожна зупинка Книжкової країни була для дітей цікавою і пізнавальною: «Ознайомча», «Фольклорна галявина», «Поетична майстерня», «Казкова».
   Першокласники активно грали в ігри з візуальним матеріалом «Початок-кінцівка», «Поетична майстерня», «Літаюча рима», «Зустріч із Книгочем». Всі залишилися задоволеними книжковими подарунками від бібліотеки.